Cinc equips de petits artistes desbordants de talent, simpatia, desimboltura i, sobretot, amb una sorprenent capacitat per deixar bocabadat el públic i els espectadors saltaran a partir d'aquesta nit (21.50 hores) a l'escenari de Pequeños Gigantes, el talent show d'èxit internacional que torna a Telecinco amb la seva segona edició, just una setmana després del final de La Voz Kids. Precisament serà el també conductor de la versió infantil de La Voz, Jesús Vázquez, qui es posa al capdavant de les noves entregues del format.

La nova entrega del concurs torna a la cadena després de l'èxit de la seva primera edició - va ser líder destacat de la seva franja d'emissió amb una mitjana del 23,3% de quota de pantalla i 3.042.000 espectadors- amb nou jurat, integrat per Mónica Naranjo, Florentino Fernández i Marbelys Zamora. A més, compta amb un nou equip de padrins per a cada equip: Roko, Dama, Jorge González, Sergio Alcover i un cinquè que no es donarà a conèixer fins avui.

Pequeños Gigantes 2, que la cadena produeix en col·laboració amb La Competencia i Cuarzo TV, presenta novetats en la mecànica, fet que segons la cadena augmentarà els seus nivells d'emoció i diversió, noves seccions -"Mini-Pasapalabra" i "Mini-Poli de la verdad"- i la incorporació d'un joveníssim DJ resident. La competició es desenvoluparà en tres categories: ball, cant i talent, disciplina que protagonitzaran els concursants de menor edat. Per preparar les seves posades en escena, els petits artistes, que optaran a diverses beques per a l'equip guanyador, comptaran amb un equip de professors que estarà encapçalat de nou pel coreògraf i ballarí Rafa Méndez.

Després de completar un multitudinari càsting que ha duplicat els registres de la seva primera temporada, la segona edició de Pequeños Gigantes, que es podrà veure també al matí els dissabtes a Telecinco i en el prime time dels divendres a Boing, comptarà amb les actuacions estel·lars de Nek, Pablo López, Henry Méndez, Maldita Nerea, Edurne, Niña Pastori, Gemeliers, Merche, Ruth Lorenzo, Angy, Dvicio, Paula Rojo i LiL J., entre d'altres.