Després de la intensa experiència viscuda per un grup de persones anònimes durant més de tres mesos en la setzena edició de Gran Hermano, amb un desenllaç que va culminar amb el recent triomf de Sofia Suescun, la casa de Guadalix de la Sierra obre de nou avui les seves portes a un nou grup de famosos, que es convertiran en protagonistes de Gran Hermano VIP 4.

Fins al moment, Carlos Lozano, Rosa Benito, Rappel, Raquel Bollo, Lizfanny Emiliano, ?Laura Matamoros, Javier Tudela, Sema, Carmen López, Julián Contreras junior i Belén Roca són els concursants confirmats. A la gala inaugural, el programa donarà a conèixer les identitats de la resta de participants que completaran el càsting de la present edició del format, que Telecinco produeix amb col·laboració amb Zeppelin TV.

Precedit de l'espectacular interès generat pel seu anterior lliurament, la més competitiva de la seva història amb una mitjana del 29,7% del share, la quarta edició amb famosos serà objecte d'una especial cobertura en tots els suports de Mediaset. Telecinco emetrà tant les gales setmanals, que conduirà Jordi González, com els debats, amb Sandra Barneda al capdavant; i Divinity oferirà en exclusiva els resums diaris.