L'estira-i-arronsa entre Bertín Osborne i la direcció de Televisió Espanyola ja té desenllaç. Després d'una setmana de rumors, finalment s'ha confirmat que el polifacètic cantant i presentador del programa En la tuya o en la mía abandonarà la televisió pública quan finalitzi el seu contracte, vigent fins al 30 de març vinent.

Segons ha reconegut el mateix Osborne, en declaracions al portal?Ecoteuve, ProaMagna, la seva productora, ja treballa en la possibilitat de seguir amb el mateix format d'entrevistes, però en una altra cadena. «Estem parlant amb tothom: Mediaset España, Atresmedia i Movistar inclosos», ha assegurat el conductor del programa al mateix portal. També afirma que s'han plantejat fitxar per alguna cadena estrangera, motiu pel qual el programa podria emetre's a Miami. No obstant això, i segons la mateixa informació, fonts properes al presentador ha assegurat que el grup amb més possibilitats per adquirir el format és Atresmedia.

Sobre els motius que l'han portat a trencar amb Televisió?Espanyola,?Bertín Osborne confirma que no tenen res a veure amb un desacord econòmic, tal com molts mitjans havien apuntat, sinó més aviat amb limitacions de producció. «Jo no puc portar personatges de la categoria d'Eva Longoria, Rafa Nadal o Antonio Banderas, que ja m'han confirmat la seva voluntat de participar del programa, sense posar-los una data per culpa de la inestabilitat de Televisió?Espanyola», assegura.

De la seva banda, TVE estudia la possibilitat de seguir endavant amb el format, però canviant-li el nom i amb nou conductor.