Un elenc internacional d'actors, liderats per l'espanyol Santiago Segura i l'argentina Cecilia Roth, roda a Rio de Janeiro la sèrie Supermax, una obra "transgènere" que aprofundeix en els aspectes més foscos de l'ésser humà davant de situacions extremes. "Sempre dic que és una sèrie "transgènere" perquè hi ha una línia d'aventures, hi ha una línia romàntica i una línia de thriller psicològic", assenyala el director de la sèrie, l'argentí Daniel Burman, realitzador, entre d'altres, de Derecho de familia.

En la ficció, la història té lloc en una presó abandonada, en un territori desèrtic d'un país de moment no revelat, encara que en la realitat aquest centre es troba als estudis del grup Globo a Rio de Janeiro, on es gravaran els interiors abans que la producció es desplaci a Argentina per rodar els exteriors. La sèrie arrenca en aquesta presó, que és on està previst que s'allotgin els participants d'un reality show, amb un presentador, Orlando Saslake, que amaga un tèrbol passat. No obstant això, un accident a l'inici del rodatge del programa deixa els personatges aïllats i els obliga a fer front a una sèrie de perills per poder sobreviure.

Supermax suposa la primera incursió en el món de les sèries del director argentí, que va guanyar un Ós de Plata al Festival de cinema de Berlín el 2004 per la seva pel·lícula El ?abrazo partido. Al costat de Roth i Segura, la sèrie compta amb la participació de coneguts actors com el cubà Rubén Cortada, l'uruguaià César Troncoso i els brasilers Felipe Hintze i Laura Neiva, entre d'altres.

La sèrie, que és una coproducció internacional en què participen l'espanyola Mediaset España, la brasilera Globo, la mexicana Azteca i la TVP argentina, es distribuirà a Llatinoamèrica i a Espanya, on es podrà veure la temporada vinent a través de Cuatro.