Després de set temporades surcant rius, estanys i llacs d'arreu del planeta, a la recerca dels peixos més sorprenents i letals, la sèrie documental Monstruos de río s'aventura a fer un salt revolucionari, traslladant-se als grans oceans. En la nova temporada d'aquesta veterana producció, que Discovery Max estrena aquesta nit a partir de les 21 h, Jeremy Wade navegarà a mar obert per investigar la veracitat d'algunes de les llegendes més antigues del món marítim.

El conegut biòleg, explorador, divulgador i pescador extrem canviarà per primera vegada les condicions en què s'ha desimbolt durant els últims 30 anys per posar-se al límit i comprovar que tots els seus coneixements sobre pesca en aigua dolça li serviran de poc davant de certs monstres marins. La temporada arrencarà amb Wade fent un repàs als monstres extraordinaris i mortals que ha trobat en les seves anteriors temporades, per posar-se ràpidament camí del sud-est asiàtic a la recerca d'una mitològica serp de mar, sobre la qual els mariners de la zona li explicaran una sèrie de curioses llegendes.

A continuació, Wade acudirà als Cayos de Florida, un dels destins de vacances més populars de la costa est dels Estats Units, on han sorgit testimonis que parlen d'una bèstia tan violenta que traspassa amb les seves dents la carn i fins i tot és capaç de trencar ossos. Jeremy tractarà d'esbrinar les causes d'aquests terribles atacs.

La nit dedicada a la fauna marítima seguirà a partir de la mitjanit a Discovery Max, amb l'estrena de Pesca de gigantes, un nou espai de pesca en què Cyril Chauquet, aventurer i pescador extrem especialitzat en peixos gegants, busca criatures submarines colossals en racons com les aigües infestades de taurons de Florida o l'escarpada ribera de l'Amazones al Brasil.