Gonzalo s'obsessionarà amb venjar la seva mare, el comissari voldrà ser el nou rei de les Espanyes i Irene patirà en assabentar-se que està casada amb el seu germà en la nova temporada d'Águila Roja, que tornarà demà a La 1 de Televisió Espanyola, amb la revelació que aquests tres personatges són fills del Rei. A més, un bandoler, un oncle de Gonzalo que acaba de sortir del presidi i dues dones que posaran en marxa una casa de cites a la vila -interpretats per Jorge Sanz, Manuel Manquiña, Tina Sainz i Maria Predroviejo, respectivament- seran les noves incorporacions que proposa el retorn de la sèrie, segons ha informat RTVE. La ficció protagonitzada per David Janer s'acomiadarà de l'audiència per sempre més amb aquesta novena temporada, que es dividirà en dues parts, seguint l'estratègia que la cadena pública ja va utilitzar amb El Ministerio del Tiempo.

En aquests nous episodis, els espectadors descobriran com Malasangre és el que descobreix els veritables orígens d'Águila Roja. Serà concretament en el capítol 104, el primer d'aquesta temporada, que s'emetrà demà a la nit. En conèixer aquesta informació, Sebastián Ventura no dubtarà a fer-la arribar a Gonzalo, qui segueix sumit en una gran tristesa després de perdre Margarida. A més, Gonzalo viatja amb Alonso, Cipri i Satur a Sevilla, on seran atacats per un bandoler que els robarà les pertinences.

Per la seva banda, Satur, convençut que va arribar al món amb la missió de fer feliç el seu amo, intentarà arreglar una cita entre Gonzalo i el Rei perquè es reconciliïn i buscarà el nou habitatge de Margarita. Finalment, el Comissari, mort de gelosia després d'assabentar-se que Lucrecia estima Gonzalo, intentarà matar el seu germà enmig del carrer.