Televisió Espanyola ja treballa en la preparació d'una nova edició del concurs MasterChef que tindrà, com a peculiaritat, la participació d'alguns rostres coneguts, tant del món de la ficció, com de la música o la televisió. El primer rostre conegut que la cadena pública ha confirmat per al concurs, que es titularà MasterChef Celebrity, és el de Niña Pastori.

L'artista, una de les cantants més reconegudes de l'escena flamenca moderna, va reconèixer ahir mateix sentir-se feliç de participar en aquesta edició del concurs perquè "m'encanta cuinar i menjar, i a més sóc una fidel seguidora del programa". De fet, aquesta nit, Pastori participarà en el programa com a jurat, tastant els plats. "Tinc tot l'art del món per cuinar. Tot i que encara no sé qui seran els meus vuit companys".

Loles León i Fernando Tejero?

Segons va informar ahir la cadena SER, Niña Pastori haurà de competir en aquesta edició de famosos de Masterchef amb Loles León i Fernando Tejero. A falta de la confirmació oficial, els dos actors podrien tornar a coincidir deu anys després del final de la sèrie Aquí no hay quien viva (Antena 3), on interpretaven Paloma Hurtado i Emilio Delgado, respectivament.