"Cuinar amb amor i humor" són les dues premisses que els prestigiosos xefs Pete Evans i Manu Feildel requeriran als participants d'En mi cocina mando yo, nou talent-show culinari que Divinity estrena aquesta tarda, a les 18.30 hores, incorporant-se a l'oferta de continguts del segell Delicious!. La creativitat, la sintonia i el talent entre les parelles de concursants seran essencials perquè puguin transformar la seva llar en un senzill restaurant durant una nit.

Convertit en un dels formats més reeixits del canal australià Channel 7, En mi cocina mando yo, guardonat amb el Logie Award al "Millor Reality" de 2014, desembarca a Espanya de la mà del canal femení de Mediaset España, avalat per un gran èxit internacional: el programa compta amb adaptacions televisives a Nova Zelanda, Rússia, Sèrbia, Regne Unit i als Estats Units -on Fox ha ordenat una versió amb famosos que tindrà com a jurat els xefs Curtis Stone i Cat Cora i s'emet en una desena de països de tot el món, com l'Índia, Canadà, Itàlia o Holanda.

No es descarta que en un futur no molt llunyà, el format compti amb una adaptació espanyola, tot i que de moment no hi ha res en ferm i caldrà veure el format original australià.