Mesos després de jurar el càrrec com a alcalde, Enrique Pastor, fart de les pressions i dels foscos interessos dels lobbies, s'embarcarà ara en una nova aventura: la creació d'Acció Ciutadana per la Democràcia i la Cultura (ACDC), el seu partit polític. Amb el suport incondicional d'Araceli i defensant l'eslògan "Si tu no vas, ellos vuelven", posarà en marxa aquest projecte polític enfrontant-se a Cristóbal, excompany de partit, en la campanya electoral.

Aquesta situació és un dels eixos narratius de l'episodi de la novena temporada de La que se avecina, amb el qual la sèrie torna a Telecinco avui a partir de les 22.30 hores de la nit.

La ficció és la sèrie nacional amb millor target comercial. A la primera tanda d'episodis de la novena temporada, La que se avecina es va imposar als seus competidors, va conquistar més de 3,8 milions d'espectadors (22,7%) i va registrar un espectacular mitjana del 45,7% de share entre els joves de 13 a 24 anys. En target comercial va superar en gairebé 10 punts Antena 3 al (26,1% vs 16,2%). Aquestes xifres han convertit la sèrie en líder ?absoluta en el 100% de les seves emissions i en la ficció nacional amb millor target comercial d'enguany.

En el capítol d'avui Antonio Recio, en el seu desesperat intent per apropar-se a la seva filla Alba, tractarà d'empatitzar amb ella mentre descobreix el sorprenent món del transformisme. Bruno, per la seva banda, afronta un important compromís professional: viatjar a Los Angeles per oferir un concert benèfic. El seu temor a volar en avió el portarà a demanar a Judith que l'acompanyi.