La periodista i presentadora Anna Simon (Mollet del Vallès, 1982) serà la nova conductora del concurs musical Oh Happy Day, que el proper mes de gener estrenarà la seva quarta temporada. Simon, que va ser col·laboradora del programa Divendres de TV3 (2009-2010), participa habitualment en programes d'entreteniment de gran audiència a tot l'estat, com Tu cara me suena, El Hormiguero i Zapeando. Simon agafa el relleu de l'actor Eduard Farelo, que durant tres temporades ha sigut la cara visible d'Oh Happy Day.

El jurat del reality de TV3 també es renovarà en la seva quarta edició. Repeteix el cantant i director de teatre musical Daniel Anglès i s'hi incorporen la cantant Gisela i l'actor Peter Vives. Gisela, que acaba de commemorar els 15 anys com a exconcursant de la primera edició d'Operación Triunfo, és una veu molt popular per la seva carrera discogràfica, la seva presència als escenaris de teatre musical i la seva vinculació amb l'univers cinematogràfic de Disney.

Per la seva banda, els espectadors de TV3 recordaran a l'actor Peter Vives per les seves aparicions a La Riera, i posteriorment en sèries d'èxit estatal com Águila roja, El tiempo entre costurasVelvet.

Canvis en les bases

A la quarta edició del concurs de grups vocals encara hi ha més novetats: enguany hi poden participar formacions més reduïdes, des de duets fins a agrupacions de 12 cantaires. Per aquest motiu, ha estat tot un èxit la convocatòria de càsting de la nova temporada, que ha batut el rècord d'inscripcions: s'hi han presentat més de 80 grups vocals d'arreu de Catalunya, dels quals una quarantena seran els que participaran a la gravació dels dos programes de càsting amb què arrencarà la temporada al gener. Estrenat el 21 de setembre del 2013, el concurs musical va tancar la seva primera temporad amb un 14,8% de quota de pantalla. La segona edició va obtenir un 13,2%, mentre que la tercera, tot i començar amb uns resultats més discrets, es va tancar amb 22,1%, en una final seguida per 553.000 espectadors.