TV3 no ha aconseguit remuntar aquest passat mes de febrer, que ha tancat amb una quota de pantalla del 10,6%, la mateixa que va aconseguir el gener. D'altra banda, el seu gran rival, Telecinco, ha aconseguit augmentar la distància, passant del 10,8% del gener a un 11,3%, xifra que permet a la cadena de Mediaset escapar-se i mantenir el seu lideratge a Catalunya. Antena 3 ocupa la segona posició, amb un 10,9% de quota, una dècima més que el gener. Per darrere de la televisió pública, queden La 1 de Televisió Espanyola, amb un 6,9%, seguida per La Sexta, amb un 6% i Cuatro, amb un 5,6%.

Els mals resultats que TV3 ha registrat aquest mes de febrer no fan sinó que empitjorar una davallada que va començar a l'estiu de l'any passat, arribant a posar en perill el lideratge anual. No obstant això, no tot són males notícies per a la cadena catalana, que es manté líder pel que fa als informatiu, que han encapçalat el rànquing en 24 ocasions. El TN migdia ha liderat 12 dies; el TN cap de setmana vespre, en 8 ocasions; i el TN vespre, en 4. Totes les edicions dels Telenotícies són líders en la seva franja d'emissió, inclòs el TN comarques, i a més, ocupen les primeres posicions en el rànquing dels programes més vistos del mes.

Telecinco recupera el lideratge

En l'àmbit estatal, Telecinco ha estat líder d'audiència al febrer, amb el 13,5% de quota de pantalla, avançant per una dècima Antena 3 (13,4%), i recupera així el lideratge que va mantenir durant vint-i-set mesos consecutius després d'un parèntesi de dos mesos en què la cadena del grup Atresmedia ha estat al capdavant.