'The Big Bang Theory' finalment renovarà per dues temporades més amb un total de 48 episodis, segons ha confirmat la mateixa cadena CBS. Després de deu exitoses temporades, la renovació de 'The Big Bang Theory' era un secret a veus, tot i que encara quedava que CBS i Warner Bros Television donessin un pas endavant per confirmar la continuació de les aventures dels científics més freaks de la graella televisiva.

Segons informa Deadline, les properes dues temporades de l'aclamada sitcom comptaran amb el repartiment original tot i que està pendent que es resolgui la controvèrsia sobre la disparitat salarial entre companys que les actrius Mayim Bialik (Amy) i Melissa Rauch (Bernadette) van posar recentment sobre la taula.

Bialik i Rauch-que es van unir en la tercera temporada- encara estan en fase de negociacions amb la cadena per renovar els seus contractes mentre que el repartiment original de la cinta compost per Jim Parsons (Sheldon Cooper), Johnny Galecki (Leonard Hofstadter), Kaley Cuoco (Penny), Simon Helberg (Howard Wolowitz) i Kunal Nayyar (Rajesh Koothrappali) reben una mitjana d'1 milió de dòlars per episodi.

La renovació de les temporades 11 i 12 de 'The Big Bang Theory' s'ha produït immediatament després que Warner i CBS hagin tancat l'acord sobre el spin-off 'Young Sheldon', que s'espera que arribi la propera tardor i que relatarà la infantesa i adolescència del maniàtic i hilarant científic que interpretarà Iain Armitage (Big Little Lies) en la seva versió més jove. Zoe Perry s'encarregarà d'interpretar a la religiosa i fanàtica mare de Sheldon Cooper.