L'actor nord-americà John Malkovich s'uneix a Jude Law en el repartiment de la nova sèrie "The New Pope", la producció de la qual començarà a Itàlia el mes de novembre vinent, dirigida pel napolità Paolo Sorrentino, també autor del guió al costat d'Umberto Contarello i Stefano Bises.

Es tracta de la segona sèrie de Sorrentino ambientada en el papat contemporani, després de la d'èxit "The Young Pope", el protagonista de la qual va ser Jude Law i en la qual participava l'espanyol Javier Cámara, segons explica Mediapro, que coproduirà la sèrie al costat de Wildside.

La producció és original d'SKY i HBO i els productors són Lorenzo Mieli i Mario Gianani per Wildside i Jaume Roures i Javier Méndez per Mediapro.

La primera sèrie dirigida per Sorrentino sobre un Papa la integraven deu capítols d'una hora de durada cadascun i explicava la història fictícia de Lenny Belardo, Pius XIII, el primer papa nord-americà de la història, l'elecció del qual era el resultat d'una estratègia "mediàtica" del col·legi cardenalici.

Es va estrenar a SKY a l'octubre del 2016 i a HBO al gener del 2017 i es va emetre en un total de 150 països.

Jude Law va ser nominat a un Globus d'Or en la categoria de "Millor actor de minisèrie o pel·lícula de televisió".

FremantleMedia Internacional s'encarregarà de la distribució mundial de la nova sèrie.