Aquesta nit, a les 23.05 h, TV3 torna a engegar Al cotxe, una nova temporada plena de sorpreses. Eloi Vila compartirà el trajecte amb tres referents femenins en el seu àmbit: la periodista Gemma Nierga, l'actriu Mercè Aránega i la cuinera Carme Ruscalleda. Després de la gran temporada anterior, en què més de 120 persones reconegudes del món de la cultura, la ciència o l'esport van compartir trajecte i conversa amb Eloi Vila, després dels tres capítols estiuencs amb entrevistats desconeguts i històries extraordinàries, i després de l'especial per presentar la programació de tardor de TV3, Al cotxe es torna a engegar una altra vegada, amb ganes de fer-ne més.

La periodista gironina Gemma Nierga, que actualment presenta el programa Els meus pares, serà la primera a pujar Al cotxe en aquesta nova temporada. L'Eloi l'acompanya fins a TV3, i pel camí, la gironina explicarà com viu la tornada a la televisió catalana amb un programa que li està donant moltes satisfaccions. Per la seva banda, l'actriu Mercè Aránega, que actualment protagonitza en solitari l'obra Shirley Valentine al Teatre Goya de Barcelona, repassarà amb Eloi Vila la seva extensa trajectòria tan en els diversos papers que ha interpretat en televisió com damunt dels escenaris.

Entre fogons s'acomiadarà el programa d'avui amb la cuinera Carme Ruscallera, que parlarà del paper de la dona en el món gastronòmic i oferirà alguns detalls culinaris.