Necrològiques del 21 de maig de 2024

Consulta les defuncions d'aquest dimarts

Necrològiques

Necrològiques / DdG

Redacció

Redacció

BANYOLES

Antonio Andrade Casalderrey 

Ha mort als 83 anys. Era casat amb Carmen Ventura García. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 6 de la tarda, a l’església parroquial de Santa Maria dels Turers de Banyoles.

BORDILS

Natalia Castro Mestres

Ha mort als 34 anys. Era casada amb Miguel Adelph Traore. Residia a Bordils. La cerimònia se celebrarà el proper dijous dia 23, a 2/4 de 7 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.  

CALONGE

Montserrat Rotllan Rondós 

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Joaquim Subirana Valmaña. Residia a Calonge. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Martí de Calonge. 

CASSÀ DE LA SELVA

Rosa Palou Freixas

Ha mort als 80 anys. Era vídua de Francesc Font Àlvarez. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 6 de la tarda, al tanatori Mémora de Cassà de la Selva. 

FIGUERES

Amalia Gómez García

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Antoni Esteban García i tenia dues filles. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres. 

GIRONA

Clara Cisterna Domènech

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Josep Planas Roura. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona. 

Alejandro Martínez Martínez 

Ha mort als 80 anys. Era casat i tenia dos fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 4 de la tarda, al tanatori Àltima Gironès de Girona. 

Margarita Basagaña Truño

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Pere Lladó Vergés. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 1/4 de 6 de la tarda, a la parròquia de Sant Josep de Girona.

PEDRET I MARZÀ

Mª Rosa Escuder Guitart 

Ha mort als 77 anys. Era casada amb Vicenç Dalmau. Residia a Pedret i Marzà. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 12 del migdia, a la parròquia de St. Isidre de Marzà. 

ROSES

Pere Llorell Berta 

Ha mort als 91 anys. Era casat amb Maria Turró Cantenys. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 11 del matí, al tanatori Mémora de Roses. 

TORTELLÀ

Dolors Gratacós Vilas «La Lolita» 

Ha mort als 86 anys. Era vídua de Joan Castañé Quintana i tenia dos fills. Residia a Tortellà. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 d’11 del matí, a l’església parroquial de Santa Maria de Tortellà.