El debat electoral de dilluns a RTVE l'iniciarà el candidat de Ciutadans, Albert Rivera, i el tancarà el president del Govern i candidat socialista, Pedro Sánchez, segons va informar la televisió pública després d'un sorteig celebrat en presència dels directors de campanya.

En concret, el minut inicial l'obrirà Rivera i seguirà el candidat d'Unides Podemos, Pablo Iglesias, a continuació Pedro Sánchez i finalment el president del PP, Pablo Casado. L'ordre en el minut final serà el següent: Casado, Iglesias, Rivera i Sánchez. Els candidats debatran dempeus, darrere d'un faristol. L'ordre d'aquests faristols també s'ha sotmès a sorteig, de manera que, d'esquerra a dreta, segons es veurà en la pantalla, se situaran Casat, Sánchez, Rivera i Iglesias.

El debat, que començarà a les 22.00 hores i durarà 100 minuts, s'estructurarà en quatre blocs: Política econòmica, fiscal i ocupació; Política social, Estat del benestar, pensions i igualtat; Política territorial i Regeneració democràtica i pactes postelectorals.