Max Wright, un dels protagonistes de la popular sèrie de televisió dels anys 80 'Alf', va morir aquest dimecres, segons va informar el mitjà especialitzat en notícies de famosos TMZ.

Familiars van dir a TMZ que l'actor, que va interpretar a Willy Tanner, el pare de la família que va acollir el pelut extraterrestre, va morir a casa seva a Hermosa Beach, a Los Angeles, Califòrnia.

Wright, que tenia 75 anys, va lliurar una batalla contra el càncer durant molts anys. A l'actor, nascut a Detroit (Michigan), li va ser diagnosticat un limfoma el 1995, que va romandre en estat de remissió durant molt de temps.

L'esposa de l'artista, Linda Ybarrondo, amb qui s'havia casat el 1965 i tenia dos fills, va morir el 2017 arran d'un càncer de mama. A més d'actuar en quatre temporades de 'Alf', Wright va participar en programes com 'Buffalo Bill', 'Cheers', 'Misfits of Science', 'Dudley' i 'The Norm Show', va recordar la publicació.

L'intèrpret també va fer part de pel·lícules com 'All That Jazz', 'Reds', 'The Sting II', 'Soul Man', 'The Shadow', entre d'altres.