Aquesta nit, a partir de les 23 h, El documental torna al canal 33 i també estrena dia d'emissió -dijous. En la primera entrega s'emetrà la producció, participada per TV3, Cinema Mon Amour. El documental de Natàlia Regàs és un treball de set anys en què investiga si acabaran tancant les sales de cinema, centrant-se en la ciutat de Barcelona.

Colpida pel tancament d'un cinema, una jove directora decideix investigar si les sales de Barcelona tenen els dies comptats. Durant els set anys de gravació del documental, entrarà en el món tancat de l'exhibició catalana, assistirà a la transformació d'aquest art i negoci i viurà experiències irrepetibles a les entranyes de molts cinemes.

Des del 2013, amb el tancament del Renoir les Corts, Natàlia Regàs va sortir al carrer amb la seva càmera i va començar a capturar aquell canvi tecnològic, social i vital d'un art i negoci que amenaçava de destruir el panorama cultural de Barcelona. Així, més enllà de la notícia puntual i de la queixa ciutadana a les xarxes socials el dia que tanquen el cine on anava de petita, Cinema Mon Amour és una crònica viscuda en primera persona sobre la pèrdua dels cinemes de Barcelona i del 35 mm com a suport d'exhibició. Per analitzar la situació, el documental entrevista J. A. Bayona, Nacho Cerdà, José Batlle, Pedro Balañá, Antoni Kirchner, Ramon Colom, Ventura Pons o Xavier Escrivà, entre d'altres.