L'actor Luis Tosar reivindica la gastronomia i els qui hi treballen en la nova campanya de la cervesa Voll-Damm, el curtmetratge 'El penedit', que s'acaba d'estrenar i que ha dirigit Alberto Rodríguez.

És una reivindicació dels aliments de proximitat, de les matèries primeres tractades amb el temps i les condicions òptimes, perquè els ingredients siguin fidels a la gastronomia tradicional, informa Damm en un comunicat.

Tosar recorre diversos paratges rurals en què reflecteix la dura feina d'avicultors, elaboradors d'oli, saliners i recol·lectors de patates i cebes, abans d'anar al restaurant, on trobarà el resultat d'aquesta tasca en una truita de patates.

La tercera entrega de la saga 'Doble o res' la torna a idear el creatiu Oriol Villar i manté l'esperit de les entregues que van dirigir Daniel Monzón (2016) i Dani de la Torre (2018), amb el missatge 'No totes les cerveses són iguals', tot i que incorpora escenaris exteriors.

El repartiment es completa amb els actors Luis Zahera (Premi Goya al Millor Actor de Repartiment i Premi Feroz pel 'El Reino') i Artur Busquets.