Després de l'èxit de les produccions sobre Fernando Alonso o Sergio Ramos, Amazon Prime Video vol seguir explotant el gènere de les sèries documental basades en les vides dels grans esportistes espanyols. La plataforma del gegant del comerç electrònic ha anunciat que ja treballa en tres nous projectes que giraran, concretament, al voltant de Pau Gasol, Diego Pablo Simeone i Carlos Sainz. La companyia també ha confirmat La leyenda blanca, una sèrie documental que, en aquest cas, recorrerà la llarga història del Real Madrid com a club.

"La forma de consumir esport està canviant i l'interès per conèixer a l'esportista fora de la pista de joc és una demanda cada cop més gran", ha explicat Chris Bird, director de continguts de la divisió d'Amazon Europa, en un comunicat. "Volem donar resposta a aquesta demanda amb contingut cada vegada més especialitzat, de qualitat i abastant una àmplia varietat de disciplines. Estem entusiasmats amb poder portar el llegat d'aquests increïbles esportistes a les llars i transmetre la gran passió per l'esport que ens identifica" afegeix Bird.

Amazon també ha anunciat les dates d'estrena de les docusèries ja anunciades prèviament, entre els quals destaca el film documental sobre la desapareguda llegenda del golf Severiano Ballesteros, que arribarà a la plataforma el 4 de juny; l'esperada La familia del baloncesto español, una sèrie que repassarà la trajectòria dels jugadors que van canviar la història del bàsquet a Espanya i que s'estrenarà el 13 de juliol, així com la segona temporada de la sèrie que segueix les aventures del pilot Fernando Alonso en el seu retorn a la Fórmula 1, que arribarà el pròxim 27 d'agost.