L'actor Francis Mossman, de només 33 anys, va morir dissabte passat a casa seva de Sydney (Austràlia) per causes que no han estat difoses públicament. Així ho ha confirmat el seu representant, Kathryn Rawlings, a 'The Hollywood Reporter'.

"Amb profunda tristesa informem la mort de Francis Mossman. Ha estat part de l'equip de [l'agència d'actors] KR Actors durant molts anys i va ser molt estimat a la indústria i pels seus companys. Sempre va ser un raig de llum i un pou de positivitat i diversió, se'l trobarà molt a faltar ", ha publicat l'agència d'actors que el representava.

Segons ha revelat la seva família en un comunicat, l'intèrpret es va suïcidar després d'haver patit problemes mentals. "Recentment, Francis havia estat lluitant amb el ressorgiment de velles ferides i traumes de la secundària, una cosa que va reconèixer en la seva última publicació d'Instagram, era un dolor que havia suportat des que era jove", es llegeix en el comunicat, recollit pel ' Daily Mail 'Austràlia.

La seva carrera artística

L'actor neozelandès debutar el 2006 a la sèrie 'Shortland Street'. També va treballar en la sèrie de televisió infantil 'The Amazing Extraordinary Friends' i en la pel·lícula 'The Richmond Family Massacre'. Encara que el punt d'inflexió de la seva carrera va ser en la sèrie 'Spartacus', on interpretava a el personatge de Vitus i en la sèrie web australiana 'The Horizon', centrada en la comunitat LTGBI.