Els seguidors d’Emily in Paris poden estar d’enhorabona. Menys d’un mes després de l’estrena de la seva segona temporada, Netflix ha anunciat la renovació de la comèdia protagonitzada per Lily Collins. Ho ha fet per partida doble, ja que a més de tornar amb una tercera temporada, la sèrie també té assegurada una quarta tanda d’episodis.

La ficció segueix els passos d’Emily, una ambiciosa executiva que aconsegueix la feina dels seus somnis a la ciutat de París quan la seva empresa adquireix una companyia francesa de màrqueting de luxe. Després que se li encarregui la renovació de la seva estratègia en xarxes socials, la nova vida d’Emily a París és plena d’embriagadores aventures i sorprenents desafiaments, mentre fa malabars per guanyar-se els seus companys de feina, fer amics i navegar per noves relacions amoroses.

Darren Star torna a dirigir la segona temporada de la sèrie, que el 2021 va donar la sorpresa al colar-se com a nominada en els premis Emmy i als Globus d’Or. En els nous capítols, Emily s’espavila cada vegada millor a la ciutat, tot i que encara està adaptant-se als costums francesos. Després de veure’s embolicada en un triangle amorós amb el seu veí i la seva primera amiga francesa, està decidida a centrar-se en la seva feina, que cada dia és més complicada.