El rodatge de la tercera temporada de la sèrie Los Bridgerton, una de les més exitoses de la plataforma Netflix, ja s’ha posat en marxa a Londres.

Després d’una primera temporada centrada en la història de Daphne i el Duc, i d’una segona on Lord Anthony Bridgerton buscava esposa, generant el triangle entre Kate Sharma (Simone Ashley) i la seva germana petita Edwina (Charithra Chandran), aquesta nova temporada, la tercera, tractarà l’amor de Penelope Featherington (Nicola Coughlan) i Colin Bridgerton (Luke Newton).

El repartiment comptarà amb noves cares, com la de Daniel Francis (Stay Close), que interpreta Marcus Anderson, Sam Phillips (The Crown), que és Lord Debling, i James Phoon (Wreck), Harry Dankworth.

Estrenada el desembre de 2020, la sèrie és una versió exagerada de les novel·les ambientades en el món competitiu de l’alta societat londinenca durant la Regència(s.XIX). Creada per Chris Van Dusen i produïda per Shonda Rhimes, Los Bridgerton va acumular més de 625 milions d’hores de visualització en els seus primers 28 dies a Netflix, convertint-se en la producció de parla anglesa més seguida de la història de la plataforma.