Estic indignat

Josep Ruiz Garcia. (Santa Coloma de Farners)

Però sobretot trist. Dissabte passat vaig veure per segona vegada en quatre anys com els Ballells, Martorells, Prunells, Serras, etc. aconseguien fer valer la seva màxima que a Santa Coloma de Farners li convé (sic) per aquest ordre: aigua, llum i en Toni Solà d´alcalde. A la votació per l´Alcaldia vàrem poder veure com aquell candidat que durant la campanya electoral deia: «A Santa Coloma hi ha un desig de canvi. Fa molts anys que governa el mateix partit i molts anys que ho fa el mateix alcalde. Això comporta un cansament tant al poble com a qui governa. I un alcalde cansat perd la il·lusió i la sensibilitat que necessita un bon governant» dóna el seu vot per investir «l´alcalde cansat» perquè el Sr. Solà governi quatre anys mes.

Manel Roqueta, gràcies de tot cor!

Per altra banda, el candidat que tenia l´oportunitat de ser alcalde per quatre anys, el Sr. Joan Martí, renuncia a questa possibilitat, al·legant que té una «maleta plena de raons» per no pactar amb Colomencs pel Canvi , que són molt dolents. Una espècie de dimonis amb banys i cua de foc.

Joan Martí, gràcies de tot cor!

Per a mi està clar que alguns dels que són a la política a Santa Coloma no estan capacitats per ser-hi , mentre qui podria ser vàlid es conforma de mirar els toros des de la barrera.

Hi ha a Santa Coloma una espècie de tribu que jo els anomeno «panxacontents» que en general són gent preparada , però que no volen complicacions. Es conformen a reunir-se al voltant d´una taula ben servida un cop a la setmana i un cop porten tres o quatre ampolles de Rioja discuteixen de politica i es queden tan amples.

En definitiva, Santa Coloma és com un estanyol d´aigua tranqui·la a la superfície, però que en el fons durant uns quants anys s´hi ha anat dipositant un llot que ja fa massa temps que hi és i ja fa pudor de podrit.

Però què hi farem, els temps vénen com vénen i cada poble en definitiva té els governants que ha triat.

Estic trist, no veig aquella il·lusió i generositat que hi vàrem posar aquells que l´any 79, sense experiència i amb molta bona fe, ens vàrem oferir a la nostra ciutat.

Les nits són per dormir

Carles Teixidor i Batlle. (Girona)

Sóc un veí que viu a la Travessia de la Creu, i plasmant el que pensen la quasi totalitat de veïns d´aquesta zona, volem fer saber que estem cansats de passar-nos les nits sense poder dormir i amb els nervis a flor de pell.

Des de l´aplicació de la llei antitabac, resulta que la gent que acudeix als pubs o bars de nit, i que són fumadors (i els no fumadors també), surten amb la copa a la ma a parlar (jo diria que el que fan és cridar) al carrer, sense voler adonar-se que són passades les 12 de la nit (això no acaba fins passades les 4 de la matinada) i que la gent del carrer volem dormir.

No sé per a què serveixen els guardes que hi ha a les portes ja que no fan res perquè els clients es quedin a dins del local .... També ho podem extrapolar a la Policia Municipal, ja que creiem que en té part de la culpa, ja que no fa gaire cas de les trucades que els fem queixant-nos del tema.

El pub que mes soroll fa és l´anomenat Azimut, que és un dels que qüestionem més els veïns, i que no ens fa cap cas de les repetides queixes que els fem arribar.

Crec que ja seria hora de posar una mica d´ordre a aquest problema, més quan a la zona esmentada en tenim quatre més de pubs... Potser en lloc de tenir-los tots agrupats a aquesta zona, en podrien ubicar algun al carrer on viuen alguns dels polítics que van permetre aquesta barbaritat.

Agraïment a la Residència de Gent Gran de Palau

Roser Guidux Álvarez (Girona)

Moltes gràcies Residencia Gent Gran de Palau (Girona). Familiars de Juana Mellado Mendoza, volem expresar públicament el nostre agraïment per l´atenció, pel temps dedicat, per la delicadesa, per les paraules dolces, pel respecte, per l´escolta, per la proximitat que han tingut en tot moment l´equip humà de la Residència d´Avis de Palau de Girona, a la nostre mare i àvia Joana Mellado Mendoza, durant cinc anys i mig, fins al darrer moment de la seva mort. La mare tenia Alzheimer i des d´aquí volem fer arribar aquest agraïment a tots i cadascun del serveis i persones d´aquesta Residencia, des de la direcció, recepcionistes, assistenta social, coordinadors, psicòloga, i servei d´infermeria, treballadors socials. Sempre us estarem agraïts, i gràcies una altra vegada i mil vegades més per la vostra dedicació. Us portarem sempre al nostre pensament i formant part de les nostres vides.