La diputada del PP Concepció Veray va dir el mes de març que no existia, perquè no trobaven i perquè l'hi havien dit, el projecte de soterrament del tren convencional al seu pas per Girona. Doncs bé, Concepció Veray ha mentit i enganyat perquè el mateix govern del PP i Adif han confirmat, aquesta mateixa setmana, que el projecte està fet i elaborat com a mínim des del 2010 i com a màxim des del 2008 (depèn a qui responguin). I si no es fa ara és per falta de diners, diu el Govern popular. Però en honor a la veritat, s'ha de dir que aquest projecte no s'ha tirat endavant per l'incompliment dels exministres de Foment José Blanco i Álvarez Cascos, que es van passar anys jugant amb la paciència de les comarques de Girona i al final s'ha acabat fent l'únic que realment interessava a l'Estat: l'AVE.

La de Veray és la segona gran mentida -coneguda- del PP gironí en mig any. La primera gran és la mateixa Veray, que és una diputada mentida a qui ningú ha votat, sinó que l'elegit va ser Enric Millo (s'ha d'anar recordant això), que va renunciar al càrrec per quedar-se al Parlament. Veray ha demostrat durant la seva curta trajectòria de diputada una falta de rigor i professionalitat colossals, talment com si la veritat no tingués cap importància.

Segons sembla, la mentida s'ha instal·lat dins del PP com a única veritat. Un partit que passarà a la història per haver fet en el govern tot el contrari del que va prometre des de l'oposició i en el seu programa. I el més inquietant és que hi ha riuades de gent que no se n'adonen o no se'n volen adonar. Tan greu és el nivell de corrupció moral del país?