21 de setembre de 2019
21.09.2019
Diari de Girona

Cartes

21.09.2019 | 01:04
Cartes

ARBÚCIES
LUIS ORIOL WANGUEMERT DE BRUGUERA
Ha mort als 85 anys. Era vidu de Maria Serrano Grau i tenia tres fills. Residia a Arbúcies. L'enterrament se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Quirze i Santa Julita d'Arbúcies.

BANYOLES
ROSA NOGUER SURROCA
Ha mort als 94 anys. Era vídua de Joan Vidal Pagès i tenia dos fills. Residia a Banyoles. L'enterrament se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria dels Turers de Banyoles.

FRANCISCA LUQUE SÁNCHEZ
Era casada amb Antonio Urbano Montoro. Residia a Banyoles. L'enterrament se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 12 del migdia, a la parròquia de Sant Pere de Banyoles.

CASSÀ DE LA SELVA
MARIA ALIÓ BASULDO
Ha mort als 87 anys. Era vídua de Joan Esteva Cabarrocas i tenia dos fills. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 5 de la tarda, al Tanatori de Cassà de la Selva.

FONTCOBERTA
PERE PUJOLAR ARMADA
Ha mort als 78 anys. Era casat amb Maria Gratacós Reig i tenia dos fills. Residia a Fontcoberta. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a les 11 del matí, a l'església parroquial de Melianta.

GIRONA
JOSÉ MARTOS ARJONA
Ha mort als 62 anys. Era casat amb Rosa Isabel Marín Tejera i tenia dos fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 10 del matí, al Tanatori de Girona.

LLADÓ
MARIA SITJÀ CARGOL
Ha mort als 71 anys. Era natural de Lladó, on residia. Era casada amb Josep Millastre i tenia tres fills. L'enterrament se celebrarà avui dissabte, a 2/4 d'1 del migdia, a l'església parroquial de Lladó.

LLAGOSTERA
JOSÉ RAMÍREZ CANO
Ha mort als 74 anys. Era casat amb María Cáceres Ibáñez i tenia dos fills. Residia a Llagostera. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, al Tanatori de Llagostera.

MAÇANET DE LA SELVA
JOSEP PANOSA PANELLA
Ha mort als 77 anys. Tenia un fill. Residia a Maçanet de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 11 del matí, al Tanatori de Salt.

OLOT
JORDI BOIX BOADA
Ha mort als 84 anys. Era natural de les Planes d'Hostoles i residia a Olot. Era vidu de Maria Graboleda Pagès i tenia dos fills. L'enterrament se celebrarà avui dissabte, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Cristòfol de les Planes d'Hostoles.

CARME BARALDÉS RIERA
Ha mort als 81 anys. Era natural de Muntanyola i residia a Olot. Era casada amb Joan Masoliver Roca. L'enterrament se celebrarà avui dissabte, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Roc d'Olot.

JOSEP MARIA PUIG AYATS
Ha mort als 83 anys. Era natural d'Olot, on residia. Era casat amb Carme Pascual Pla i tenia una filla. L'enterrament se celebrarà demà diumenge, a les 10 del matí, a la capella del cementiri municipal d'Olot.

PALAFRUGELL
JOSEP GOU RIEMBAU
Ha mort als 68 anys. Tenia un fill. Residia a Palamós. L'enterrament se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 10 del matí, a l'església de Sant Martí de Palafrugell.

SANT FELIU DE GUÍXOLS
ANA CASTILLO FERRER
Ha mort als 43 anys. Era natural de Badalona i residia a Sant Feliu de Guíxols. Era casada amb Francisco Sojo ­Mayor i tenia un fill. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, a l'oratori del Tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

SANT PERE PESCADOR
JOSEP SALÓ OLLER
Ha mort als 85 anys. Era natural de Sant Pere Pescador, on residia. Era casat amb Anna Pujol Jordà i tenia tres fills. L'enterrament se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a l'església parroquial de Sant Pere Pescador.

SANTA COLOMA DE FARNERS
AURELIO CASTRO GUTIÉRREZ
Ha mort als 89 anys. Era casat amb Francisca Marrupe Gironès i tenia dues filles. Residia a Santa Coloma de Farners. L'enterrament se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a l'església parroquial de Santa Coloma de Farners.

EMILIA VIÑALS VIDAL
Ha mort als 85 anys. Era vídua de Joan Barris Carmen i tenia tres fills. Residia a Santa Coloma de Farners. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, al Tanatori de Girona.

TORROELLA DE MONTGRÍ
CELESTINO FERNÁNDEZ ROBLES
Ha mort als 83 anys. Era vidu de Francisca Martínez Calabria i tenia tres fills. Residia a Torroella de Montgrí. L'enterrament se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Genís de Torroella de Montgrí.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook