Desatesos per CaixaBank

Antonia Molina Barroso Girona

Soc una ciutadana de Girona i vull fer una queixa sobre el tancament indiscriminat d'oficines que fa Caixabank sense previ avís. Dilluns vaig anar a la meva oficina de Fontajau i estava tancada, només una nota informativa indicant que podies anar a l'oficina de Sant Agustí.

Necessitava fer una operació des d'una oficina i hi vaig anar, allí em van dir que avui ja estaria oberta (continua tancada) i jo encara tinc pendent la gestió.

Faig aquesta denúncia per mi, però sobretot per la quantitat de persones que estan a la porta de l'oficina tancada, indefenses i frustrades que no saben com queixar-se.

M'agradaria fer públic el meu desacord amb la política de tancament d'oficines de Caixabank per les conseqüències negatives que això produeix als usuaris, sembla que no comptem per res.

Manipulats?

Albert Altés Segura Llançà

He sabut que l'expresident dels EUA, entre altres mitjans, té un canal de televisió que arriba a més de setanta milions de persones... inclús m'han informat que els estats on ha guanyat, pràcticament només miren el seu canal. Ho escric perquè, gràcies a aquesta informació, he entès millor el fet que l'hagi votat tanta gent.

No seré jo que jutgi aquest individu que ha fet trontollar el món sencer però si que cal estar alerta en tot allò que consumim pels ulls i les orelles!

Moltes vegades passa que estàs relaxat i sense saber perquè mires, escoltes o llegeixes informacions sense donar-hi massa importància però que la ment si que ho reten! No cal donar-hi més voltes amb la quasi victòria d'aquest personatge però si que cal fer atenció dels canals de informació que actualment n'hi ha molts i sobretot valorar el que et diuen!

Pàrquings a 8 euros la primera hora

i 6 euros l'hora

les següents

Carles Mallart Girona

Normalment per anar a Barcelona agafem el TGV, però a partir de març amb tot això del covid-19 han escurçat el número de trens tot combinant amb els de llarg recorregut que ja no és el mateix.

Feia mesos que no anàvem a Barcelona amb el cotxe particular, una reunió al carrer Calvet, 50 (a prop de la plaça Francesc Macià). Al pàrquing proper que coneixíem sempre havíem pagat aproximadament uns 3 euros l'hora, que ja em semblava car, però era assumible dins la dificultat d'aparcar a Barcelona. Recordo que l'última vegada, allà al febrer, en entrar ens varen dir «han reservat vostès el pàrquing» i vàrem dir, no, mai reservem res, mirin allà hi ha l'última plaça lliure. Bé, qüestió que no en vàrem fer ni cas.

L'altre dia entrem i d'un global d'unes 120 places només n'hi havien ocupades un 20% a tot estirar, soc observador i em dic marramiau... Li pregunto al vigilant quin preu té l'hora i, zas, acanada, vuit euros la primera hora i sis les següents. Ell ens respon: el pàrquing s'ha apujat exponencialment perè els jornals segueixen essent de misèria. Segueixo guanyant escasament 1.000 euros al mes. La propietat ha copiat el preu del pàrquing que està més amunt i li han aprovat, que ja fa més d'un any que ho venen aplicant i veurà que amb el temps a tot Barcelona acabaran amb aquests preus.

Puc entendre que hi ha negocis que han d'augmentar el cost de vida tot repercutint les despeses, però en aquests cas, pel que vaig observar, és teòricament benefici pur i dur. Ara bé, l'ocupació també en davallada.

Malgrat que l'euro es va implementar fa gairebé 21 anys, alguna vegada encara tinc la temptació de transformar les coses en pessetes. Perdonin, és un defecte que tinc. I és clar, 1.331 pessetes la primera hora i 999 pessetes les següents hores. Se'm destarota el cervell i entro en estat de xoc. Veure per creure. Hi vàrem estar 3 hores i 1/4, total 3.579 pessetes. Que bo és el TGV.