El retorn d’Aidan i Samantha, la clau de «And just like that...»

La segona temporada de la seqüela de «Sexo en Nueva York» inclou la recuperació de dos dels personatges més estimats de l’original

Una escena de la segona temporada de la sèrie.  | HBO MAX

Una escena de la segona temporada de la sèrie. | HBO MAX / Alicia García de Francisco (EFE). madrid

Alicia García de Francisco (EFE). madrid

El retorn d’Aidan i Samantha, dos dels personatges més estimats de l’original Sexo en Nueva York, és el reclam principal de la segona temporada de And just like that...» , que ahir va estrenar els seus dos primers episodis a HBO Max amb una moderada expectació.

Molta menys que la generada per la primera temporada, només la tornada d’Aidan (John Corbett) i Samantha ha aixecat l’interès dels seguidors d’aquesta saga, encara que hauran d’esperar una mica per veure’ls, ja que no apareixen als primers episodis.

La primera imatge d’Aidan i Carrie junts va disparar l’interès dels seguidors, especialment per saber com podrien tornar a estar junts. Però ja van tenir una cita al segon llargmetratge, que es va llançar el 2010, així que no resulta tan sorprenent. Però en aquella època el personatge de Carrie estava casada amb Mr Big (Chris Noth), l’home amb qui havia mantingut una intermitent i apassionada relació durant les sis temporades originals de la sèrie.

Les acusacions d’abús sexual contra Noth el van esborrar de la primera entrega d’And just like that, en què va participar únicament en dos episodis, fins que un infart fulminant va acabar amb Mr Big. Això deixava la porta oberta a una nova parella per a Carrie, que va aparèixer al final de la primera temporada. Era Franklyn, el productor del seu podcast, a qui dóna vida Iván Hernández, actor nord-americà d’origen guatemalenc.

Amb ell apareix Carrie a la primera escena del primer capítol de la segona temporada de la sèrie, amb una relació que no se sap bé cap on va. I en algun moment reapareixerà Aidan.

Al costat de la seva tornada, el més esperat d’aquesta temporada és l’aparició, encara que només sigui en una conversa telefònica, de Samantha, després dels problemes amb les seves companyes de repartiment, raó per la qual no va participar a la primera temporada.