Salut ha posat en marxa una nova versió de l'aplicació web GestióEmocional.cat que dona suport emocional ara també a infants, adolescents i professionals sanitaris. La nova versió també incorpora millores en l'experiència de l'usuari. «Després de l'experiència dels primers mesos, hem identificat noves necessitats i millores que creiem que ajudaran a donar un millor servei a alguns col·lectius: com els infants, adolescents i personal sanitari. Aquests estan més adaptats a les necessitats actuals i extremes que estem vivint», assegura Rosa Romà, directora de l'Àrea de Ciutadania, Innovació i Usuari del Servei Català de la Salut, àrea que lidera el projecte.

La principal diferència amb la versió anterior és que ara es troba personalitzada per a cada col·lectiu que l'estigui utilitzant.

El Servei Català de la Salut va presentar el passat mes d'abril l'aplicació GestioEmocional.cat com una nova eina a través de la qual es dona suport emocional i psicològic a tota la ciutadania davant la situació excepcional a causa de la COVID-19.

La por, l'angoixa, la preocupació o la tristor són emocions normals davant la situació d'alerta sanitària que estem vivint i poden tenir un impacte en la nostra salut mental. És important saber en quin grau afecta cada persona i poder disposar d'una atenció adequada en cadascun dels casos.