Aprimar és fàcil si se sap com. A més, no requereix un gran esforç si s'adopten uns hàbits de vida saludables. Seguint aquests sis consells que revelarem a continuació podràs perdre de l'ordre de 5 quilos en només un mes. Aquí les claus:

  1. No saltar-se l'esmorzar. Si bé, la necessitat de trencar l'esmorzar per perdre pes divideix a la comunitat científica, són més els especialistes que recomanen la ingesta d'aliments minuts després de despertar-se. Això sí, no fa falta que es tracti d'un menú copiós. L'ideal és menjar alguna cosa per activar l'organisme i reposar forces per començar el dia.
  2. Menjar cada tres o quatre hores. És aconsellable que es realitzin, perquè afavoreix que l'organisme cremi calories amb la digestió. A més, també ens saciarà i evitarà que ens excedim en alguns dels menjars del dia a causa de l'ansietat. També és bàsic no saltar-se àpats.
  3. Seguir la regla del plat és una altra de les claus. Això significa que la meitat del que mengem han de ser verdures i vegetals, un 25 per cent del plat siguin proteïnes i el quart restant hidrats de carboni. Cal fugir d'aliments ultra processats. També dels greixos. Per això, és molt útil organitzar un menú setmanal abans d'anar a la compra. Així també evitarem l'adquisició de productes de manera impulsiva. És aconsellable defugir d'aquells productes que venen empaquetats: d'una banda són menys amigables amb el medi ambient i, per un altre, solen estar més processats per fabricar-se de manera industrial.
  4. Beure aigua és un altre de les claus per perdre pes. És recomanable beure, almenys, un litre i mig al dia. També cal abandonar el consum de begudes alcohòliques i refrescos. Totes dues són perjudicials per a l'organisme.
  5. El descans és una altra de les claus. Dormir bé, un mínim de set hores diàries, ajuda a perdre pes.
  6. Un altre punt fonamental per aprimar és l'exercici. No fa falta convertir-se en un esportista d'elit. Més aviat es tracta de fer una mínima activitat durant, com a mínim, una hora al dia. Per exemple, caminar. Adquirir una rutina de sortir a passejar durant una hora als matins o a última hora del dia, després de la feina, és molt beneficiosa per al cos, no només per perdre pes.

Segons els experts, seguint aquests consells es poden arribar a perdre fins a 5 quilos de pes en tan sols un mes. Si bé, aquesta xifra depèn del metabolisme i amb quina precisió segueixi cadascú aquests consells.