15 de setembre de 2015
15.09.2015

La Fundació Oncolliga organitza un curs bàsic de voluntariat

21.09.2015 | 07:16

La Fundació Oncolliga Girona ha organitzat un curs bàsic de voluntariat en l'àmbit oncològic dirigit a tots aquelles persones que vulguin ampliar els seus coneixements en aquest camp, així com aprofundir en les diverses dimensions que entren en joc al conviure amb el càncer. El curs es gratuït i es durà a terme a la delegació de Blanes de la Fundació (carrer Raval petit, 5) els dies 19 i 26 de setembre al matí.
En la primera jornada, el doctor Jordi Rubió, metge oncòleg de l'Institut Català d'Oncologia a ?Girona i coordinador de la xarxa d'hospitals comarcals, oferirà la xerrada Entenent la malaltia oncològica. Després d'una pausa, el curs continuarà amb la ponència Conviure amb el càncer, a càrrec de Sònia Fuentes, psicooncòloga de la Unitat de l'Institut d'Oncologia (ICO-Badalona).

Segona jornada
La segona jornada del curs tindrà lloc el dissabte 26 al matí i estarà destinada íntegrament a parlar de Motivacions i competències. La ponència anirà a càrrec de Mònica Aldegunde, formadora i coach ontològica i transformacional, ?facilitadora de processos de canvi.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit