29 de març de 2016
29.03.2016
Diari de Girona
CONCURSOS

Diari de Girona et regala una Visita Ximpàtica a la Fundació Mona

Deixa un comentari a aquesta notícia i optaràs a una entrada per a quatre persones per fer una visita i un taller al Centre de Recuperació de Primats de Riudellots

29.03.2016 | 10:21
Diari de Girona et regala una Visita Ximpàtica a la Fundació Mona

Vols conèixer de primera mà l'activitat que la Fundació Mona desenvolupa al seu Centre de Rehabilitació de Riudellots de la Selva? Diari de Girona sorteja entre tots els lectors que deixin un comentari a aquesta notícia dues entrades per a quatre persones.

Els afortunats participaran en el que la fundació ha anomenat Visita Ximpàtica. Adreçada a famílies amb mainada entre els 4-12 anys, consta d'un taller i una visita guiada, Una activitat que dura unes dues hores.

En el taller, a través de manualitats i molta imaginació, els participants preparen un joc per als ximpanzès, per fer que les seves vides siguin una mica més divertides i intressants.

En la visita guiada, els visitants poden conèixer als ximpanzés i macacos, les seves històries i perquè s'han rescatat.

T'agradaria anar-hi? Deixa un comentari a la notícia i entra en el sorteig d'una entrada per a quatre persones. Cada lector pot fer només un comentari abans de divendres a les 14 h. A aquella hora farem un sorteig entre tots els participants i farem públics els guanyadors a la nostra pàgina web i als nostres perfils de Facebook i Twitter.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook