Aquest és l'inflable ubicat al restaurant Mas Oller de Caldes de Malavella on diumenge es va produir un tràgic accident que va acabar amb la mort d'una nena de sis anys i va causar altres sis ferits. Les imatges van ser preses el cap de setmana anterior al sinistre.

En declaracions a 'El Matí de Catalunya Ràdio', l'alcalde de Caldes de Malavella, Salvador Balliu ha assegurat que el castell estava homologat per l'empresa i tenia tots els papers en regla, però no comptava amb el preceptiu permís de l'ajuntament ni s'havia comunicat la seva instal·lació.

L'alcalde ha explicat que els mossos investiguen les causes del sinistre i que hi ha diverses hipòtesis obertes. Aquest matí, l'equip de govern s'ha reunit per valorar si fan algun acte en record de la nena, que era veïna de Tordera. Al migdia, a les dotze, l'ajuntament ha convocat un minut de silenci.

Resta de menors ferits

Una de les nenes que va resultar ferida ahir en l'accident d'un castell inflable de Caldes de Malavella es troba a l'UCI pediàtrica de l'hospital Josep Trueta després de ser operada aquesta nit. Segons fonts del centre sanitari, l'estat de la criatura de set anys, és de gravetat però estable.

Per altra banda, els metges de l'hospital Josep Trueta també han operat una nena de set anys que també va resultar ferida. En aquest cas, es troba estable.

Mentre que dues criatures més, un nen d'1 anys i una nena de 7 anys, estan ingressades al mateix centre santairi i el seu estat és lleu. Finalment, d'aquest hospital, en aquestes últimes hores, també ha pogut ser donada d'alta una nena de tres anys.

Per altra banda, encara hi ha un nen de 9 anys en estat greu ingressat a l'Hospital Parc Taulí de Sabadell.