Els Mossos d'Esquadra van detenir dimecres a Lloret de Mar tres persones com a presumptes autors d'un delicte de furt. Es tracta de dos homes de 39 i 45 anys i una dona de 32 anys, de nacionalitats argentina i cubana, amb domicili a Barcelona.

Segons van informar ahir els Mossos, els fets es van produir el dimecres al migdia quan un agent no uniformat va detectar un vehicle, amb els vidres tintats i ocupat per tres persones, que circulava lentament per la zona d'hotels de la localitat. Un cop aturat al final del passeig marítim, dos dels ocupants van baixar del cotxe i un d'ells va tacar una turista amb la intenció de robar-li mentre l'altre implicat simulava ajudar-la. Un grup de turistes, però, els va foragitar. Poc després, van furtar la bossa de mà a una turista, que la tenia penjada a un cotxet, i van fugir amb el turisme, després que el tercer còmplice els passés a recollir.

Davant aquesta acció, els Mossos, que estaven fent la vigilància, els van interceptar i detenir a l'estació d'autobusos de Lloret. En l'escorcoll del turisme, els agents van localitzar tres bosses de mà, tres passaports de nacionalitat anglesa, una càmera fotogràfica i targetes bancàries, entre altres.

Els detinguts, dos d'ells amb antecedents, van passar ahir a disposició del jutjat de Blanes, que en va decretar la llibertat amb càrrecs.