Un noi de 17 anys va haver de ser rescat dijous a la tarda, d'unes roques situades al peu d'un tram del camí de ronda de Blanes. Segons va informar l'ajuntament blanenc, el jove estava practicant immersió lleugera, quan en sortir de l'aigua, les onades el van impulsar contra les roques. A causa de l'impacte, el noi -que és veí de Tordera- va patir una luxació a l'espatlla. Va ser un banyista que estava a la platja de Cala Bona qui va alertar als serveis d'emergències de la situació a quarts de set de la tarda, els quals van activar l'operació de rescat.

Segons el consistori, inicialment es va intentar evacuar el ferit per mar, ja que era la manera més ràpida i efectiva d'accedir al lloc on havia quedat immobilitzat. Concretament, a les roques situades a la part de baix del camí de ronda, al tram que hi ha entre Cala Bona i Cala de S'Agulla, a uns 100 metres de la tanca que barra el pas dels vianants per la seva seguretat. A causa de l'estat del mar però, l'extracció del jove amb una embarcació no es podia fer amb prou garanties de seguretat.

Per això, els Bombers van optar per baixar fins a les roques i evacuar-lo per terra amb l'ajut d'una llitera. Des d'allà se'l va traslladar fins a la platja de Sant Francesc i va ser traslladat amb ambulància fins a l'Hospital Comarcal de la Selva. Durant l'operació de rescat, els bombers van haver de serrar els barrots de la porta de ferro que tanca el pas en aquest camí. Aquest equipament ja va ser reparat ahir d'urgència, per evitar el pas dels caminats durant el cap de setmana i possibles accidents.

En l'operatiu de rescat hi van participar dues unitats del cos de Bombers de la Generalitat, una ambulància del SEM, una patrulla de la Policia Local de Blanes amb dos agents, l'embarcació de Protecció Civil i diversos efectius del Servei de Salvament Vigilància Salvament i Control de les platges.