04 de abril de 2018
04.04.2018

Netegen els dipòsits d'Anglès per garantir la qualitat de l'aigua

Aqualia va dur a terme l'actuació en les dues cisternes generals i en la de Floricel durant les darreres setmanes

04.04.2018 | 09:19
Es va netejar i desinfectar.

L'empresa Aqualia, que gestiona el servei de l'aigua a Anglès, va realitzar en les darreres setmanes, els treballs de neteja i desinfecció dels dos dipòsits generals d'aigua i el dipòsit Floricel. Segons va informar ahir la companyia, aquestes tasques es fan per assegurar la qualitat de l'aigua emmagatzemada en aquestes cisternes i que posteriorment es distribueix a tota la població.

El procés de neteja consisteix a: fer una neteja hidromecànica per extreure els sòlids de les parets i el terra; revisar i reparar les vàlvules, arquetes, canonades i altres elements del dipòsit, aprofitant que està buit; i finalment es procedeix a la desinfecció de l'interior i a la comprovació de la qualitat abans de restablir el subministrament de l'aigua.

Segons l'empresa, aquesta neteja és una de les actuacions que el Servei Municipal d'Aigua porta a terme per garantir la qualitat de l'aigua que arriba a les aixetes. A més, l'empresa va detallar que realitza un control analític de l'aigua subministrada, en les quals es controlen paràmetres tant fisicoquímics com microbiològics.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook