Els Mossos d'Esquadra van trobar aquest dimarts els cossos de dos homes en estat avançat de descomposició en un garatge ocupat a la urbanització Bosc de la Batllòria de Riells i Viabrea. Els agents van rebre l'avís, a tres quarts d'onze de la nit, d'un testimoni de la zona que informava que feia dies que no veia unes persones que vivien en el lloc, i que l'habitatge desprenia mala olor.

Una patrulla dels Mossos es va dirigir fins a la casa -que es troba a mig construir- i va constatar la mala olor que sortia del garatge, motiu pel qual va tornar amb una dotació dels Bombers de la Generalitat. En accedir a l'espai, van descobrir els dos cadàvers en estat avançat de descomposició. Un dels cossos estava sobre un llit, mentre que l'altre va ser trobat a terra. Al lloc, també s'hi van trobar dos gossos i un gat morts.

Els homes no presentaven signes de violència. La principal hipòtesi de la investigació és que es va tractar d'una mort accidental com a conseqüència del mal funcionament d'un generador que tenien al garatge on vivien. Els cossos els van traslladar a l'Institut de Medicina Legal on els forenses faran l'autòpsia per determinar les causes de la mort i identificar els cossos, encara que tot apunta que serien els dels dos ocupes per la propietat d'una furgoneta que hi havia aparcada davant i la documentació que hi havia a l'interior del vehicle.

Tot i això, no es pot confirmar que la identificació correspongui als morts perquè no lligaria el sexe.