Els vins també tenen una certa vinculació amb la comarca de la Selva. Un lloc ideal per tastar saboroses propostes és el celler El Cep, situat a Blanes. Aquest va obrir les seves portes l'any 1991 i està especialitzat en vins, caves, tot i que també ofereixen alguns destil·lats.

Van començar, modestament, amb diferents tipus de vi a granel, de taula i generosos i una petita representació de vins embotellats. Amb els anys han anat ampliant la seva oferta de vins embotellats tant catalans com de diferents llocs de la resta de l'Estat fins arribar a tenir una àmplia representació.

A més, s'han anat adaptant a la demanda del consumidor i des de fa temps també tenen diversos tipus de destil·lats com ara whiskys, brandis, ginebres i roms.

Entre la gran diversitat de vins destaquen l'Ales Blanques de Terra Remota, el Dido de La Universal, el Chivite de Las Fincas. També hi ha una àmplia varietat de caves com La Viret. Al celler El Cep també s'hi troben les cerveses de Blanes: la Popaire i la Marina.