Els associats i simpatitzants del Partit Demòcrata (PDeCAT) a Lloret de Mar van ratificar aquest dimarts l'actual alcalde de Lloret de Mar, Jaume Dulsat, com a candidat a l'alcaldia per a les pròximes eleccions municipals del 2019. Dulsat va ser reelegit com a alcaldable per a les eleccions municipals del 2019 amb el suport unànime dels associats i simpatitzants presents.

Durant la celebració de l'assemblea local, Dulsat va fer balanç dels darrers tres anys de mandat a l'Ajuntament de Lloret de Mar, reivindicant que «des del 2015 hem aconseguit constituir un Govern municipal sòlid i transversal, deixant de banda les picabaralles del passat, amb una legislatura centrada en la reconversió del turisme i en posar en valor les necessitats dels lloretencs».

El regidor i president local del PDeCAT a Lloret, Albert Robert, va avançar que «volem impulsar una llista integrada per un equip de persones independents des d'un punt de vista polític, però que vulguin treballar per al seu poble, aglutinant les formacions polítiques PDeCAT i Junts per Catalunya sota la marca de Junts per Lloret». Jaume Dulsat, a més, va agrair la revalidació de la confiança dipositada en ell i els regidors que l'han acompanyat aquest mandat, així com de la gestió municipal que s'ha dut a terme en els darrers anys.