Les policies locals de Caldes de Malavella, Sant Celoni i Santa Susanna van entregar dimecres un xec de 200.000 euros a l'hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. Segons va informar l'Ajuntament de Caldes, aquests diners s'han recaptat a través de la campanya dels escuts solidaris i estan destinats al SJD Pediatric Càncer Center, un hospital especialitzat en oncologia infantil.

Inicialment, aquests diners servien per a la construcció del nou hospital que té un cost de 30 milions d'euros i que ja s'han aconseguit. Per això, els diners entregats per les policies es destinaran a la investigació del càncer infantil, a la creació de cases d'acollida per a familiars amb nens hospitalitzats i a la creació d'hospicis, centres per donar un entorn favorable als més menuts i a les seves famílies els darrers mesos de vida dels malalts.

El xec va ser entregat a la responsable de captació de fons de l'hospital Sant Joan de Déu, Glòria García qui va explicar l'estat actual de les obres, va detallar on es destinen els diners de les donacions i va especificar les necessitats que té el projecte en la fase posterior a la construcció del centre. En la trobada també hi va assistir en Roger, un nen que va estar ingressat a l'hospital per càncer però que ja s'ha curat.