El Centre d'Acollida d'Animals de la Selva (CAAS) ha denunciat avui un nou abandonament, en aquest cas a Caldes de Malavella. Segons ha explicat l'entitat a les xarxes socials, han trobat quatre gatets abandonats en un contenidor a la urbanització Malavella Park de Caldes. Es tracta de quatre mascles d'un mes de vida.

Aquest nou cas s'afegeix als dos abandonaments de cadells de gos que el centre de Tossa de Mar va compartir la setmana passada. El primer cas es va produir a Lloret de Mar on es van recollir quatre cadells de gos abandonats: tres femelles i un mascle, de raça petita-mitjana, i tres mesos de vida.

El segon va succeir a Fogars de la Selva on es van trobar quatre cadells més abandonats: tres mascles i una femella de dos mesos, creuats de bòxer i de mida mitjana.

Des de l'ens de Tossa de Mar han informat que si ningú els reclama, tots aquests animals seran donats en adopció durant els pròxims dies, un tràmit que s'haurà de fer directament al centre d'animals. Abans, però, seran descucats, vacunats i identificats amb xip.