Un testimoni del doble crim de Susqueda va aparèixer mort ahir en una zona propera a la barraca on vivia, tal com avança el diari el PuntAvui.

Els Mossos d'Esquadra i que ara se li practicarà l'autòpsia a l'Insistut de Medicina Legal i Forense de Girona per confirmar quan. De fet, a la casa hi van localitzar una nota de comiat.

L'home feia molts dies que estava mort, ja que la nota estaria datada de mitjans de mes de novembre.

Els serveis d'emergències van haver de rescatar el cadàver.

L'home vivia en una cabanya de fusta al pantà de Susqueda i va aportar dades per identificar l'únic sospitós del crim, Jordi Magentí.

Aquest testimoni havia manifestat en més d'una ocasió, segons recull el diari, que volia que es resolgués el crim de Marc i Paula, els dos joves assassinats al pantà de Susqueda.

Els dos joves del Maresme van morir després de fer una sortida amb caiac el dia 24 d'agost del 2017 pel pantà de Susqueda.

La família en va denunciar la seva desaparició i al cap de quatre dies va aparèixer el cotxe de la parella a uns set metres de profunditat.

La recerca va continuar i el 26 de setembre del 2017 van aparèixer els dos cossos amb senyals de violència.

Els Mossos d'Esquadra van continuar la investigació i el 26 de febrer de 2018 es deté a Jordi Magentí. L'únic sospitós de l'assassinat però el 28 de desembre, l'Audiència de Girona Audiència de Gironava deixar-lo en llibertat sense fiança en considerar que no hi ha proves sòlides que l'incriminin.

Des de llavors, s'han anat realitzant més investigacions i declaracions als jutjats per tal d'aclarir diversos punts del crim.