Els Mossos d'Esquadra han detingut tres homes per un presumpte delicte de tràfic de drogues a Maçanet de la Selva.

Es tracta d'uns delinqüents, sense antecedents policials, que agents de l'ARRO (antivalots) va enxampar in fraganti aquest dissabte remenant a dins d'un torrent de la població.

Els policies els va sospitós ja que van veure algun dels individus vestit amb neoprè, enfangats i un vehicle amb matrícula italiana sota d'un pont de l'autopista.

Es dóna el cas que en aquest punt de la carretera, a tocar l'accés de la urbanització del Molí de Maçanet, hi havia hagut un accident de trànsit amb un camió durant el temporal Gloria que havia bolcat la càrrega el dia 26 de gener.

Els agents es van acostar als individus i els van detenir després de descobrir què traginaven: pastilles d'haixix. Aquesta droga procedeix del camió que va bolcar però fins ara no s'havia trobat.

En el moment de la detenció, els agents van comissar una bossa de plàstic amb cinc peces d'haixix. Dins del vehicle en van trobar tres més així com 3.400 euros. Això els va fer sospitar que dins la riera d'on venien n'hi pogués haver més.

Els Mossos van donar avís de la troballa i es van activar també les unitats Canina i Aquàtica així com la d'Investigació de la comissaria de Santa Coloma. També es va activar la Guàrdia Municipal de Maçanet juntament amb la Brigada Municipal, que van ajudar amb el drenatge.

Arran d'això, aquest diumenge i avui dilluns, es va activar tot un dispositiu. El d'ahir va donar els seus fruits perquè en total, van trobar 77 pastilles d'haixix entre el fang i l'aigua.

A banda, la policia va localitzar més diners, 1.750 euros en un plastificat de dins d'un paquet d'haixix.

La investigació policial es manté oberta, ja que la policia intenta aclarir si el camió que ja va ser retirat duia més càrrega de droga, si els detinguts són els qui traficaven, entre altres.