Tiroteig en un bar de Lloret de Mar.

Un home ha resultat ferit aquest matí d'un tret en un bar de Fenals.

La Policia Local ha detingut el presumpte autor, un home de nacionalitat polonesa, poca estona després dels fets. S'apunta que el mòbil del tiroteig seria una revenja per una disputa relativa al tràfic de drogues. De fet la víctima i el pistoler compten amb antecedents per traficar amb droga.

El SEM ha enviat tres unitats terrestres i un helicòpter, que ha acabat evacuant el ferit de gravetat fins l'Hospital Josep Trueta de Girona. L'home es troba estable i li estan practicant diverses proves.

Els fets han passat pels volts de dos quarts d'onze del matí en un bar-bodega situat a l'avinguda Vila de Blanes de la localitat.

Un home s'ha discutit amb un altre a dins el local. Un d'ells ha tret una pistola i per motius que s'investiguen, i ha clavat almenys un tret a la cama a un altre home que hi havia al local. L'home ha quedat ferit i la bala fins i tot l'hi ha travessat i li ha causat un orifici.

El pistoler ha fugit del lloc caminant. S'ha refugiat en una fleca de la zona o la Policia Local de Lloret de Mar l'ha detingut poc després.

Al detingut se li ha localitzat una pistola de 9 mil·límetres i una altra del calibre 22.

Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Blanes s'han fet càrrec de la investigació.