A partir d'avui l'Ajuntament de Lloret de Mar recupera la gestió de l'aparcament subterrani de l'Estació d'Autobusos del municipi. Aquest aparcament es va construir juntament amb la terminal d'autobusos arran d'un conveni signat entre la Generalitat de Catalunya i el consistori municipal l'any 2003. Des de la seva construcció, la gestió de l'aparcament ha anat a càrrec de la mateixa Generalitat de Catalunya a través d'una concessió.

Amb la recuperació d'aquesta zona d'estacionament Lloret amplia la xarxa d'aparcaments municipals i amplia l'oferta d'aparcament bonificada per a residents. El regidor de mobilitat, Cristian Fernández especifica que això implica que a partir d'avui els vehicles titulats de residents que tributen IVTM a Lloret de Mar «podran gaudir de les bonificacions que preveuen les ordenances fiscals en aquest aparcament». Concretament es tracta d'una hora diària gratuïta així com el 50% de la tarifa en les hores següents.

L'aparcament disposa d'una planta subterrània amb capacitat per 177 vehicles i el seu accés es troba al carrer Verge de Loreto, davant la comissaria de Policia Nacional.