La Policia Local de Blanes ha detingut dos homes per presumptament robar a l’interior d’una furgoneta i, a més, va recuperar diversos objectes de procedència dubtosa, que serien botins d’altres robatoris anteriors.

Els detinguts són dos homes a qui s’acusa de moment d’un furt a interior de vehicle. I és que van sostreure objectes d’una furgoneta aparcada al centre de la vila.Un veí va alertar cap a quarts de dues de la matinada de dimarts que s’havia trobat amb el seu vehicle acabat de violentar: li havien trencat el vidre de la finestra del darrere i tot estava remenat. Li van sostreure, entre diversos objectes, una bossa militar.

Els agents van certificar els fets, van atendre la víctima que els va fer una llista de tots els objectes sostrets i van buscar per la zona. Poc després es van trobar els dos presumptes lladres a prop del a plaça Solidaritat de Blanes, que portaven la bossa militar acabada de sostreure. La policia va prendre declaració als homes i va localitzar posteriorment més objectes que serien robats. De moment no se’n sap l’origen però s’estan realitzar més diligències. Els dos lladres van passar ahir a mans de Mossos, que també estiraran més del fil junt amb la informació del cas de la Policia Local.