L'Ajuntament de Santa Coloma de Farners, a través de l'Escola d'Adults Municipal, i la Fundació Pere Tarrés han signat un conveni de col·laboració per afavorir la inserció de persones aturades al mercat laboral o millorar les condicions laborals, en el marc dels serveis d’atenció a les persones.

Per aquest curs 21/22, dins la oferta formativa de l'Escola d'Adults Municipal, l'Ajuntament i la Fundació han arribat a un acord per coordinar i organitzar propostes formatives subvencionades adreçades majoritàriament a les persones en situació d'atur. S'han programat dues formacions: Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials, Direcció i coordinació d’activitats de lleure educatiu infantil i juvenil i Direcció i coordinació d’activitats de lleure educatiu infantil i juvenil.

La Fundació Pere Tarrés és una organització no lucrativa d’acció social i educativa, dedicada a la promoció de l’educació en el temps lliure, el voluntariat, la millora de la intervenció social i l’enfortiment del teixit associatiu.

Aquest conveni ha permès la homologació de 5 espais de l'edifici de l'Escola d'Adults per poder-hi realitzar Certificats de Professionalitat en matèria de formació i inserció laboral dels demandants d’ocupació del territori.