Els Mossos d’Esquadra han detingut a Lloret de Mar dos joves per cometre dos robatoris amb violència i que van acabar amb les víctimes ruixades amb un esprai de gas pebre.

Els dos robatoris es van produir el mateix dia i de matinada. Els dos detinguts són dos joves de 18 i 21 anys a qui acusen de ser presumptes autors de dos delictes de robatori amb violència i intimidació.

Els fets es remunten al 16 de setembre quan els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Blanes pels volts de les 6, van ser requerits per una persona que havia estat víctima d’un robatori. Els autors li havien arrancat la cadena que portava al coll i ruixat la cara amb un esprai de defensa.

Els policie van fer recerca per la zona dels fets i gràcies a la descripció facilitada per testimonis van trobar els lladres, poc després, amagats en una cantonada situada en un carrer proper. En la seva possessió es va localitzar l’esprai de pebre utilitzat durant l’agressió. Els Mossos van detenir els dos homes.

Una hora abans

Una hora abans s’havia comès un altre robatori violent amb el mateix modus operandi. En aquest cas, a la víctima també li van ruixar la cara amb un esprai i li van sostreure el mòbil i la cartera.

Els mossos, fetes les indagacions oportunes, van poder relacionar aquests fets amb els arrestats. 

Els detinguts, a qui els consten antecedents per fets similars, van passar a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Blanes el dia 17 de setembre, qui va decretar la llibertat amb càrrecs.