La secció tercera de l'Audiència de Girona ha jutjat un acusat d'agredir sexualment una amiga seva tornant de festa a Anglès. Segons sosté la versió de la fiscalia, un dia indeterminat de 2017 la víctima i l'acusat, que llavors tenien 14 anys, tornaven de festa cap a les quatre de la matinada. Van fer un camí plegats amb un tercer amic fins que en un encreuament van separar-se, i ells dos van seguir caminant per tornar cap a casa. Quan passaven a l'altura de l'institut del municipi, l'acusat hauria llançat a terra la víctima i aprofitant que havia perdut el coneixement degut a la caiguda va agredir-la sexualment.

L'acusat, que només ha contestat les preguntes de la seva lletrada, ha negat els fets durant la seva declaració, i ha assegurat que "mai faria una cosa així".  Segons va explicar, cada divendres i dissabte sortia de festa amb un grup d’amics d’on formava part la víctima, amb l’objectiu d’emborratxar-se. Ni ell ni la perjudicada recorden el dia concret que va passar. 

La víctima, per la seva banda, ha declarat a porta tancada. Segons el que ha transcendit, va interposar la denúncia anys després que passessin els fets, després de saber que una altra noia també l’havia denunciat per fets similars.

El ministeri fiscal el fa responsable d'un delicte d'agressió sexual pels quals li demanen 13 anys de presó. També li demana una mesura d'allunyament de 250 metres durant 15 anys i l'expulsió del país. La defensa demana que se l'absolgui en entendre que la declaració de la víctima, única prova directa dels fets, no és suficient per tombar la presumpció d'innocència.