Segueix-nos a les xarxes socials:

El CEAB de Blanes obre les seves portes durant la setmana de la ciència

El centre d’investigació organitza visites guiades amb investigadors per tal de donar a conèixer la seva tasca

El CEAB de Blanes obre les seves portes durant la setmana de la ciència

El Centre d’Estudis Avançats de Blanes (CEAB), especialitzat en la investigació dels àmbits marins, obra avui i demà les seves portes en el marc de la setmana de la ciència. La proposta pretén apropar a la ciutadania la tasca que realitzen els científics en aquest centre de recerca i, per fer-ho, rebran la visita de més de 300 alumnes de quart d’ESO i Batxillerat d’instituts de Lloret de Mar, Blanes, Todera, Palafolls i Tossa de Mar.

La Setmana de la Ciència, que es realitza a nivell estatal, busca que el públic generalista accedeixi als espais on es desenvolupa el coneixement científic, entrant en contacte directe amb els laboratoris i els equips d’investigació.

Els usuaris interessats encara es poden inscriure a les visites gratuïtes que es realitzaran avui (17:30h o 19h) i demà (19 hores). Per fer-ho han de reservar plaça a través del següent correu electrònic (divulgacio@ceab.csic.es) o trucant al telèfon del CEAB (972336101). En acabar les visites de dijous es projectarà el documental «50 graus».

Prem per veure més contingut per a tu